Overskrift

No hour of life is wasted that is spent in the saddle ~Winston Churchill

Kundeanbefalinger

Jeg har aldrig fået bedre undervisning end da jeg begyndte og få undervisning af Vicky. Vi glæder os hver uge til hun kommer, for hvad skal vi mon lave idag. 
Der er så meget variation i undervisningen, at både rytter og hest bliver trætte og det er skønt. 
Mig og min hest har rykket os så meget, på rimlig kort tid. Det havde jeg i min vildeste fantasi ikke forventet. Men det er sket og det er Vickys fortjeneste. 
Og hestene kan også godt lide hende. 
Og vi glæder os til hun kommer igen.

- Dorthe Holm Johansen


Det startede med at jeg mistede min kære far til kræften for ca. 6 år siden.
Jeg så en mand dø der absolut ikke var klar til at rejse væk fra denne verden. Det var så stort et chok at det fik psykiske konsekvenser. 
Stress, depressionog socialangst er noget af det jeg har kæmpet med i 6 år! Men for et halvt års tid siden begyndte jeg at komme ude hos Vicky, være sammen med hestene, dyrene og hjælpe til ude på gården. 
Det har ihvertfald hjulpet mig og jeg er endelig begyndt og få det bedre og det går kun fremad. Jeg er super taknemlig. 
Jeg kan klart anbefale :)

- Bianca Andersen

 

Man skal ikke sige man ikke kan blive forpustet af at ride, for det kan man altså godt. Super skøn undervisning, det er bare vidunderligt at få brugt, krop og sind.  i love it. Du er sgu en fantistisk underviser Vicky.

- Ditte Eriksen

 

Super fed oplevelse at have dig ude og hjælpe med træningen, allerede efter første undervisning har jeg været ude og skridte lidt rundt på min basse, troede ikke jeg ville komme så langt, men med din hjælp kan jeg komme hele vejen.

- Liana


Kan virkelig anbefale Vicky, - hun er den hesten ville vælge, hvis hesten fik valget (ligesom i Wiskat reklamen  ) Hun træner også min hest - og jeg er mere end fuldt ud tilfreds - og det kan jeg tydeligt mærke, at min hest også er 


- Pia Petersen